Phycotec technologie

Natuurlijke technologie voor uw gewas

Phycotec technologie bestaat uit natuurlijke componenten die erop gericht zijn de aan het gewas geleverde voedingsstoffen te optimaliseren. Het bestaat uit vloeibare meststoffen met een hoge assimilatie en efficiëntie dankzij toevoeging van enzymatische en fysiologische activators voor natuurlijke aanwezige plant hormonen.

De meerwaarde van Phycotec technologie is het in balans brengen en verbeteren van plant fysiologische processen en hormoonhuishouding. Samen met het verbeteren van de nutriëntenopname heeft het toegevoegde waarde vanaf de 1e bespuiting.

Phycotec technologie is een product van natuurlijke oorsprong, het speelt in op de natuurlijke behoefte van de planten, bodems en microbiologie.

De potentie  van Phycotec

Het Phycotec concentraat bevat een grote hoeveelheid aan complexe interessante actieve onderdelen voor planten. Iedere groep stoffen draagt zijn eigen steentje bij aan het stimuleren van gewassen en de bodem.

De actieve stoffen bestaan uit een zorgvuldig geselecteerde compositie van enzymen, vitaminen, polysacchariden, plyaminen en activators van natuurlijk aanwezige fytohormonen. Deze stoffen hebben een hoge toegevoegde waarde voor gewassen en worden doorgaans niet in meststoffen gebruikt.