Bloemkool-broccoli contactdag 27-1-23

Op 27-01-2023 vind de Bloemkool-Broccoli Contactag plaats bij Firma Pn. Slagter te Andijk. Ook SB Soli Plant is hierbij aanwezig als beurs deelnemer om u op de hoogte te stellen van onze ontwikkelingen in deze sector. U bent van 14.00 tot 21.00 van harte welkom.

Zo hebben wij in het afgelopen jaar succesvol ervaring opgedaan met onze bladmeststof Vitol in bloemkool. Dit product is voorzien van unieke Micro Carbon Technology uit Amerika. Hierdoor worden alle nutriënten veel beter opgenomen dan bij conventionele bemestingsproducten het geval is.

Op het gebied van biostimulanten heeft SB Soli Plant samen met CAV/Agrotheek proeven opgezet met het product Augeo. Hierin waren enkele duidelijke verbeteringen te waarnemen. In het aankomende seizoen gaan beide partijen dan ook werken aan het uitrollen van deze toepassing. Wij vertellen u er alvast graag meer over op de Bloemkool-Broccoli contact dag.

Behalve de bovengenoemde producten biedt SB Soli Plant nog veel meer innovatieve oplossing voor de land en tuinbouw. Zo bieden wij een breed pakket aan bemestingsproducten, bodemverbeteraars, microbiologie en plantversterkers. Onze agronomist helpt u daarnaast graag verder voor een oplossing op maat.