SB Soli Plant aanwezig tijdens open dag NLG Holland op 23-9-22

Op vrijdag 23 september 2022 organiseren Coöperatie NLG Holland en Stichting Fieldlab Bol
samen een opendag bij WIT FLOWERBULBS B.V. aan Moerbeek 10 gevestigd in ’t Veld
(gemeente: Hollands Kroon).

Deze dag staat in het teken van hoe de biodiversiteit, het bodemleven en bemesting op natuurlijke en efficiënte wijze kan worden geoptimaliseerd en welke mogelijkheden er zijn om het toenemende energievraagstuk het hoofd te kunnen bieden.

Verder zal er op deze dag aandacht worden besteed op welke wijze NLG Holland samen met
Stichting Fieldlab Bol geïnteresseerden kunnen ondersteunen en begeleiden in de transitie
naar een duurzame bollenteelt.

SB Soli Plant zal tijdens de opendag aanwezig zijn op de informatie markt. Hier worden de laatste resultaten van meerjarig onderzoek in diverse bloembol gewassen met SKAL toegelaten biostimulanten Optimum Bulb en Optimum Leaf gepresenteerd. Ook praten wij u graag bij over de voordelen van bladmeststoffen met Micro Carbon Technology