Ontdek Phycotec technologie

Nieuw in het assortiment van SB Soli Plant zijn producten met wel bewezen Phycotec technologie. Deze vooruitstrevende producten van natuurlijke oorsprong hebben de afgelopen jaren een sterke globale groei in afzet meegemaakt. Vanaf heden zijn deze ook beschikbaar in Noordwest Europa via SB Soli Plant.

Het assortiment

De producten zijn gericht op het promoten van belangrijke plant fysiologische activiteiten en het in balans brengen van de hormoonhuishouding. Voor de verschillende behoeftes van planten tijdens de groeistadia zijn aparte producten ontwikkeld. Hierdoor kunnen boeren en tuinders gericht werken aan specifieke tekortkomingen / knelpunten in de teelt.

Hierbij kan je denken aan: NPK oplossingen, diverse micronutriënten mixen, biostimulanten en bodemverbeteraars.

Toegevoegde waarde

Door deze uitbreiding van ons assortiment kunnen wij beter inspelen op eventuele tekorten waar planten mee te maken krijgen. Er is veel informatie beschikbaar over de producten en voldoende testen om de Phycotec technologie mee te onderbouwen. Prijs technisch kunnen de Phycotec producten goed mee doen, de teler heeft hierdoor snel een goede R.O.I. wanneer de producten worden ingezet.

Veel van de producten kennen een 100% natuurlijke oorsprong. Op dit moment wordt er nog gewerkt aan toelating voor in de biologische teelt.

Inmiddels zijn alle producten opgenomen in de digitale catalogus van SB Soli Plant. Mocht u vragen of interesse hebben dan staan wij u graag persoonlijk te woord.