Fruitteelt Vakbeurs 2022

Nadat een aantal vakbeurzen in het voorjaar helaas niet door konden gaan zijn wij erg blij om te melden dit jaar aanwezig te zullen zijn op de Fruitteelt Vakbeurs van 2022 in Houten. Tijdens dit 2 daagse evenement op 13 & 14 april ontvangen wij u graag op onze stand voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Innovatie met Micro Carbon Technology

Wij vertellen u graag meer over onze bladmeststoffen die zijn uitgerust met unieke Micro Carbon Technology op basis van Leonardiet. Hierdoor worden ook moeilijk opneembare nutriënten zoals calcium veel beter opgenomen. Behalve calcium bieden wij diverse andere ander nutriënten aan met Micro Carbon Technology. Wij zijn erg blij om deze vooruitstrevende technologie nu ook in Nederland en de rest van Europa aan te kunnen bieden.

Natuurlijk nemen wij nog veel meer producten mee waar u als teler een voordeel van heeft. Denk hierbij aan diverse producten die bijdragen aan tolerantie bij vorstschade, verhoging van weerbaarheid, bloei promotors en nog veel meer. Ook in de SKAL bio teelt helpen wij u graag met het aanpakken van knelpunten in de teelt.

Ook voor het plaatsvinden van de Fruitteelt Vakbeurs 2022 gaan wij graag met u in gesprek. Wij willen u dan uitnodigen om contact met ons op te nemen.