Ontmoet ons op de bloemkool – broccoli contact dag

De bloemkool- broccoli contactdag vindt plaats op vrijdag 21 januari 2022. Deze vindt plaats in de nieuwe bedrijfshal van Fa. Pn. Slagter in Andijk (Kadijkweg 43). Vanaf 14.00 uur bent u hier welkom voor een interessante middag met o.a. een bedrijfspresentatie van de Fa. Pn. Slagter. Daarnaast tonen diverse kennis instellingen verschillende onderzoeken van het afgelopen jaar.

SB Soliplant is een onafhankelijk importeur en distributeur van diverse merken die zich reeds bewezen hebben in Europa. Nu zijn deze producten ook beschikbaar voor de Nederlandse boeren en tuinders. Hierin specialiseren wij ons in het maken van een aanvulling op het bestaande GBM schema. Naar uw eigen inzicht kan dit gericht zijn op specifieke knelpunten die u tijdens de teelt ervaart. Bijvoorbeeld werken aan verbetering van weerstand, het bevorderen van herstel na schade, het bodemleven (opnieuw) tot leven wekken.

Naast een sterke conventionele lijn met producten kunnen wij ook een breed assortiment met SKAL toegelaten inputs leveren. Hiermee bent u 100% verzekerd van een duurzame oplossing in uw teelt. 

Ook SB Soli Plant is nauw betrokken bij de teelt van bloemkool en broccoli. Met onze vaste standplaats aan de Kadijkweg 1 zitten wij midden in deze teelt. Ervaring is dan ook geen enkel probleem.

Wij verwelkomen u graag op onze stand!