Vaktentoonstelling Zwaagdijk 2022

In de bedrijfsgebouwen van Vertify in Zwaagdijk-Oost vindt van 17 tot en met 20 februari 2022 de negende editie van de Vaktentoonstelling plaats. De bloemenshow is in het weekend door iedereen gratis te bezoeken.

Dit is het eerste publieke event waarin SB Soliplant zichzelf presenteert aan de telers en adviseurs in de bloembollen sector. Graag vertellen wij u over ons assortiment met groene producten, waarmee wij diverse actuele knelpunten aanpakken.

SB Soliplant is een onafhankelijk importeur en distributeur van diverse merken die zich reeds bewezen hebben in Europa. Nu zijn deze producten ook beschikbaar voor de Nederlandse boeren en tuinders. Hierin specialiseren wij ons in het maken van een aanvulling op het bestaande GBM schema. Naar uw eigen inzicht kan dit gericht zijn op specifieke knelpunten die u tijdens de teelt ervaart. Bijvoorbeeld werken aan verbetering van weerstand, het bevorderen van herstel na schade, het bodemleven (opnieuw) tot leven wekken.

Naast een sterke conventionele lijn met producten kunnen wij ook een breed assortiment met SKAL toegelaten inputs leveren. Hiermee bent u 100% verzekerd van een duurzame oplossing in uw teelt.  

Wij verwelkom u graag op onze stand tijdens de Vaktentoonstelling 2022.